Wednesday, 11 February 2009

Simplu si gustos

Noua mea reteta suna in felul urmator: piept de pui sau pulpe de pui taiate bucatele, orez (simplu sau brun, nu conteaza), susan crud (care se va praji in tigaie), un varf de scortisoara, sare. Se prajeste totul intr-o tigaie, unsa cu un strop mic de ulei de struguri sau ulei de masline. Orezul se fierbe inainte de a fi prajit. Se condimenteaza dupa gust si se serveste cu sos de soia. Pofta buna!

8 comments:

kalliope said...

mi-ai facut pofta...

Gloria said...

@kalliope: He,he! Este o creatie de moment.

Răzvan said...

Mersi pentru idee. Nu mai ştiam ce să-mi fac de mâncare... Sunt student şi m-am săturat să-mi fac "pâine unsă cu..." :)
Off-topic: ce aparat foto ai? Sunt curios pt că ai scos câteva cadre pe flickr care chiar mi-au plăcut...

kalliope said...

si eu fac creatii de moment... poezii, ganduri, elegii...

Gloria said...

@Razvan: Ooo da, stiu cum este viata culinara de student...De aceea mai incerc si eu sa diversific putin...

Am un Canon S3. Multumesc, incerc si eu sa fac ce pot cu el...dar mai am de invatat.

Răzvan said...

"Viaţa culinară de student" nu există... sau dacă există e ceva de genu: "se va degusta ceea ce este prezent în frigider" :)
Să încerci să faci macro-uri cu el că-i deştept S3is, mai ales la macro-uri...

NuMaPlictisi said...

yummmmmyyyyy o sa incerc reteta!Sunt fix ingredintele pe care le am tot timpul in frigider. O reteta usor de facut care pare delicioasa

Gloria said...

@NuMaPlictisi: In cateva minute ai si preparat totul. Chiar ca este simplu si gustos. Sper sa iti placa!