Sunday, 1 November 2009

Inca un pranz

In doar 20 de minute am fabricat urmatorul pranz de duminica: Peste cu legume si taitei chinezesti de orez. Pestele l-am sfaramitat eu in tigaie (unsa cu un strop de ulei de masline) pentru ca oricum dadea semne de eterogenitate. Deasupra pestelui am presarat sare, piper, seminte de susan si busuioc. Legmule (din pacate congelate) le-am fiert impreuna cu chimion. Taieteii de orez i-am lasat putin la "inmuiat" in apa fiarta (nu mai mult de 3 minute) si i-am amestecat in final cu legumele. Am mai adaugat 2 rosii si am amestecat intreaga compozitie cu 2 linguri de ulei de dovleac. La sfarsit se mai gusta de sare si piper. Si gata!

3 comments:

Lilu said...

super...o sa incerc si eu...dar nu prea stiu cum se face pestele

Gloria said...

@Lilu: Pur si simplu prajesti pestele in tigaie, cu putin ulei de masline si observi cum se sfaramiteaza de la sine. Pofta buna!

camelia said...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Petitchef