Tuesday, 8 December 2009

In spiritul Craciunului

Ce tip de distractie preferi de Craciun? Craciunita Sadea – Iubesti sarbatorile de iarna cu toata fiinta ta, pentru ca te transporta intr-un timp cand totul era asezat, cand caminul emana caldura prin toti porii – figurat vorbind. Incerci sa recreezi acum cinele traditionale petrecute in familie, pe vremea cand erai mezina, nicidecum capul ei. Asadar, apreciezi indeosebi ritualurile indragite odata si esti totalmente hotarata sa le respecti chiar si acum, intr-o epoca a schimbarilor dupa vantul occidental si a imprumuturilor cu termen nedefinit. Simbolistica din batrani a sarbatorii Craciunului iti este draga, fara doar si poate mai mult decat noile artificii, ca renii Mosului sau spiridusii din fabrica lui de jucarii. Chiar daca nostalgiile tale ar putea parea exagerate, ele dau coeziune familiei tale, leaga mai strans prietenii adunati la masa festiva, iar tie iti inalta sufletul. (As spune ca se potriveste...) (quiz si poza)

4 comments:

Vania said...

De Crăciun? Aş vrea să semene cu cel din 1989...

mario_reja said...

Hey! E discriminare la quiz... ma intreba "Iti amintesti cu nostalgie de sarbatorile petrecute in familie, pe cand erai o copilita?"!!!! Dar macar poza-i faina :). Tie cum iti mai merge? Sper ca macar acum ti-e mai usor cu facultatile. Noapte buna!
Mario R.

Gloria said...

@Vania: He, he, mie imi ajunge Craciunul incepand cu 1996. :)

@Mario: Nu e discriminare, doar ca revista asta online este una pentru femei. Hi hi. Mie imi merge ok, multumesc. Abia astept sa vin acasa!

STICKS said...

vania-cred ca tu ai trait si sperat in revolutia din '89.........Gloria pe vremea aia era intrautretin.....