Sunday, 10 January 2010

La masa

Orez cu somon si avocado Prima reteta din anul 2010: Se fierbe orezul brun, dovlecelul se taie rondele, avocado-ul se taie de asmenea in bucati si se stropeste cu lamaie. In tigaia incinsa cu ulei de masline se prajeste dovlecelul, avocado-ul si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga si cateva boabe de porumb (Nu de alta, dar aveam conserva desfacuta in frigider. Insa garantez, este un deliciu). "Amestecul" de legume se pune deoparte, orezul este si el deja gata fiert (cam 15 minute), iar in tigaie se prajeste, tot in ulei de masline, somonul cu cateva seminte de susan crud. Dupa cateva minute se "arunca" si restul preparatelor in tigaie (ce poate fi mai simplu) si se mai amesteca putin. Cativa stropi de ulei de masline si de lamaie pentru gustul final, cateva rosii taiate rondele pentru estetica si tac-pac, ne-am asezat deja la masa. Pofta buna!