Sunday, 7 February 2010

Un alt pranz de duminica

Peste cu bunatati Mod de preparare: Se fierbe orezul timp de 10-15 minute. Brocoli-ul si avocado-ul taiat cubulete se rumenesc in tigaie cu un strop de ulei de masline si cativa stropi de zeama de lamaie. Se adauga orezul fiert si se condimenteaza cu sare, piper si un varf de busuioc. In tigaia (curata) se rumeneste un mar, taiat cubulete si peste care se adauga boabe de susan crud. Cand marul devine usor auriu si cand susanul sfaraie poznas in tigaie inseamna ca marul este gata. Tot in tigaie (din nou curatata) se prajeste somonul in ulei de masline. O bucatica de somon, pe o parte cateva linguri de orez cu avocado si brocoli, pe cealalta parte marul cu susan si farfuria este gata ornata. Pentru iubitorii de culoare si prospetime recomand niste rosii rondele pe marginea farfuriei (eu am ramas din pacate fara rosii). Pofta bunaaaaaa!!!